Izvajalci in specializirani graditelji

 

Področja uporabe

Glede na dejstvo, da imajo izolacije Knauf Insulation toplotno izolativno, požarno izolativno in zvočno izolativno funkcijo, se lahko uporabljajo tako na ovoju stavbe kot tudi za notranje aplikacije. Od fasadnih izolacij, izolacij za poševne in ravne strehe, pa do izolacij za podne konstrukcije in predelne stene. Kamena volna pa je zaradi svoje negorljivosti posebno primerna tudi za tehnične izolacije in izolacije za industrijsko vgradnjo.

Več...

Program zvestobe

Za naše zveste izvajalce smo pripravili PROGRAME ZVESTOBE, kjer vam nakupi naših izdelkov prinašajo atraktivno in uporabno nagrado!

Več...

Tehnični listi

Naši izdelki izpolnjujejo vse najzahtevnejše normative s področja zakonodaje, kar si lahko podrobneje ogledate v tehničnih listih, ki jih najdete pod tem poglavjem. Izvedeli boste več o uporabi, prednostih in tehničnih lastnostih izdelkov.

Več...

Certifikati

Naši izolacijski materiali izpolnjujejo vse zahteve evropske zakonodaje kar izkazujemo s pridobljenimi certifikati. Prav tako je podjetje pridobilo tudi številne certifikate, ki urejajo sistem dela ter odnos do okolja in zdravja ljudi.

Več...

Varnostni listi

V dokumentih povzemamo pomembne podatke, ki jih je potrebno poznati pri delu z našimi materiali v zvezi s sestavo matrialov, ravnanjem in skladiščenjem pa tudi nekateri fizikalni, kemijski in ekološki podatki.

Več...

Detajli vgradnje

Knauf Insulation, kot ponudnik mineralnih izolacijskih materialov, kamene in steklene volne Knauf Insulation želi nuditi projektantom in izvajalcem kar najkvalitetnejšo tehnično podporo. Zato smo za vas pripravili detajle za najrazličnejše konstrukcijske sklope, ki se pojavljajo pri gradnji objektov. 

Več...

Zakonodaja

Poznavanje zakonodaje je ključnega pomena pri projektiranju, izvedbi in nadzoru gradbenih projektov. Za vas smo izbrali nekaj ključnih dokumentov povezanih z zahtevami glede toplotne izolativnosti in požarne varnosti.

Več...

Proizvodi

Da bi še bolje spoznali naše materiale, smo pripravili izčrpen niz opisov izdelkov za izolacijo, v katerih najdete tako tehnične lastnosti kot tudi navodila za pravilno vgradnjo in podobno.

Več...

Ceniki

Na tej povezavi lahko najdete naše skupne in delne cenike v pdf ali excell obliki.

Več...