Tehnične izolacije

Kakovostna toplotna, zvočna in protipožarna izolacija cevovodov, toplovodov, rezervoarjev, votlih medprostorov, rež in podobnega, je na področju tehničnih izolacij zaradi visokih kvalitetnih in varnostnih normativov nepogrešljiva. Kamena volna KNAUF INSULATION je prava rešitev.

 

Izolacijske plošče za visoke temperature

KNAUF INSULATION HTB 650 Izolacijske plošče iz kamene volne za visoke temperature z visoko gostoto, v katerih so vlakna utrjena z minimalno količino veziva, kar zagotavlja ohranitev izolacije pri visokih temperaturah.

Več...

Lamelne blazine

KNAUF INSULATION  Lamelna blazina LMF AluR so lahke izolacijske blazine izdelane iz lamel kamene volne, lepljenih na armirano aluminijasto folijo. Navpično oz. vertikalno orientirana vlakna omogočajo odlično fleksibilnost, prilagodljivost in dajejo dobro tlačno trdnost. Proizvod je negorljiv, odporen proti visokim temperaturam, ima odlične toplotno in zvočno izolacijske lastnosti, je odporen proti staranju, vodoodbojen in kemijsko nevtralen.

Več...

Blazine na žičnem pletivu

KNAUF INSULATION WM 640 GG  Izolacijska blazina iz kamene volne na žičnem pletivu se uporabljajo za toplotno, zvočno in požarno izolacijo v industriji, še posebej za izolacijo kotlov večjih premerov, za uporabo v elektrarnah, toplarnah in ladjedelništvu…

Več...

Cevaki za izolacijo cevovodov

KNAUF INSULATION izolacijski cevaki HPS 035 AluR Izolacijski cevaki HPS 035 AluR so okrogli naviti in površinsko brušeni cevni izolacijski element iz mineralne volne dolžine 1200 mm, različnih notranjih premerov ter debelin sten. Proizvod je enostransko kaširan z aluminjasto folijo.

Več...

Kamena volna v vrečah

KNAUF INSULATION Nevezana volna LW   ima široko uporabnost in največkrat služi kot izolacijsko polnilo v gradbeništvu in industriji. Uporablja se za izolacijo težko dostopnih mest v konstrukcijah in ostalih elementih nepravilnih oblik, za izolacijo opreme, industrijskih obratov in energetskih postrojenj, namenjenih hranjenju in skladiščenju.

Več...

 

Protihrupna zaščita

Knauf Insulation KDL 035 GVB Izolacijska akustična plošča iz kamene volne se uporablja povsod tam, kjer je potrebna odlična zvočna in toplotna izolativnost in je zato zelo primerna za izdelavo najzahtevnejših protihrupnih elementov in se pogosto uporablja v kombinaciji s specialnimi akustičnimi oblogami.

Več...

 

Programska oprema za izračun teh. aplikacij

Program za izračun tehničnih aplikacij Knauf Insulation TI je izdelan na osnovi računskih metod, ki jih določa veljavni standard SIST EN ISO 12241. Program enostavno naložite s pomočjo "Setup" ikone. Sledite navodilom, izberite direktorij in označite namizno ikono.

Več...

 

Lastnosti