Tehnične izolacije

Kakovostna toplotna, zvočna in protipožarna izolacija cevovodov, toplovodov, rezervoarjev, votlih medprostorov, rež in podobnega, je na področju tehničnih izolacij zaradi visokih kvalitetnih in varnostnih normativov nepogrešljiva. Kamena volna KNAUF INSULATION je prava rešitev.

 

Izolacijske plošče za visoke temperature

KNAUF INSULATION Power-teK BD 680, Power-teK BD 700 so izolacijske plošče iz kamene volne za visoke temperature z visoko gostoto, v katerih so vlakna utrjena z minimalno količino veziva, kar zagotavlja ohranitev izolacije pri visokih temperaturah.

Več...

Lamelne blazine

KNAUF INSULATION  Lamelne blazine Power-teK LM 450 ALU in Thermo-teK LM Eco ALU so lahke izolacijske blazine izdelane iz lamel kamene volne, lepljenih na armirano aluminijasto folijo. Navpično oz. vertikalno orientirana vlakna omogočajo odlično fleksibilnost, prilagodljivost in dajejo dobro tlačno trdnost. Proizvodi so negorljivi, odporni proti visokim temperaturam, imajo odlične toplotno in zvočno izolacijske lastnosti, so odporni  proti staranju, vodoodbojni in kemijsko nevtraleni.

Več...

Blazine na žičnem pletivu

KNAUF INSULATION Power-teK WM 640 GGN in Power-teK WM 660 GGN so izolacijske blazine iz kamene volne na žičnem pletivu in se uporabljajo za toplotno, zvočno in požarno izolacijo v industriji, še posebej za izolacijo kotlov večjih premerov, za uporabo v elektrarnah, toplarnah in ladjedelništvu…

Več...

Cevaki za izolacijo cevovodov

KNAUF INSULATION Naviti cevaki Thermo-teK PS Pro ALU in naviti cevaki Power-teK PS 680 so okrogli naviti in površinsko brušeni cevni izolacijski elementi iz mineralne volne dolžine 1200 mm, različnih notranjih premerov ter debelin sten. Uporabljajo se za toplotno, zvočno in protipožarno izolacijo različnih okroglih cevovodov. Proizvodi so negorljivi, vodoodbojni in kemično nevtralni, odporni na visoke temperature ter imajo odlične toplotno izolacijske lastnosti.

Več...

Kamena volna v vrečah

KNAUF INSULATION Nevezana volna Power-teK LW STD   ima široko uporabnost in največkrat služi kot izolacijsko polnilo v gradbeništvu in industriji. Uporablja se za izolacijo težko dostopnih mest v konstrukcijah in ostalih elementih nepravilnih oblik, za izolacijo opreme, industrijskih obratov in energetskih postrojenj, namenjenih hranjenju in skladiščenju.

Več...

 

Protihrupna zaščita

Knauf Insulation Thermo-teK BD 050 VBS in Thermo-teK BD 050 WBS so izolacijske akustične plošče iz kamene volne in se uporablja povsod tam, kjer je potrebna odlična zvočna in toplotna izolativnost. in zato so zelo primerne za izdelavo najzahtevnejših protihrupnih elementov in se pogosto uporabljajo v kombinaciji s specialnimi akustičnimi oblogami.

Več...

 

Nova programska oprema Knauf Insulation – Tehnične rešitve

Program za izračun tehničnih aplikacij Knauf Insulation TI je izdelan na osnovi računskih metod, ki jih določa veljavni standard SIST EN ISO 12241. Program enostavno naložite s pomočjo "Setup" ikone. Sledite navodilom, izberite direktorij in označite namizno ikono.

Download

 

Lastnosti