Trgovci in posredniki

 

Področja uporabe

Glede na dejstvo, da imajo izolacije Knauf Insulation toplotno izolativno, požarno izolativno in zvočno izolativno funkcijo, se lahko uporabljajo tako na ovoju stavbe kot tudi za notranje aplikacije. Od fasadnih izolacij, izolacij za poševne in ravne strehe, pa do izolacij za podne konstrukcije in predelne stene. Kamena volna pa je zaradi svoje negorljivosti posebno primerna tudi za tehnične izolacije in izolacije za industrijsko vgradnjo.

Več...

Proizvodi

Da bi še bolje spoznali naše materiale, smo pripravili izčrpen niz opisov izdelkov za izolacijo, v katerih najdete tako tehnične lastnosti kot tudi navodila za pravilno vgradnjo in podobno.

Več...

Ceniki

Na tej povezavi lahko najdete naše skupne in delne cenike v pdf ali excell obliki.

Več...

Prospekti

Da bi naši poslovni partnerji in kupci še bolje spoznali naše materiale smo pripravili izčrpen niz prospektov v katerih najdete tako tehnične lastnosti izdelkov kot tudi navodila za pravilno vgradnjo in podobno.

Več...

Fotomaterial

Za potrebe vaših katalogov, elektronskih medijev, člankov ali drugih priložnosti, ko potrebujete slike naših izdelkov, vgradenj ali referenc, smo pripravili nabor fotomateriala po kategorijah izdelkov in aplikacij. Prosimo vas, da za javne objave navedete tudi vir fotografije. Foto: Arhiv Knauf Insulation.

Več...

 Logo download

Prevzem logotipov

Knaufinsulation:
- .eps
- .pdf
- .jpg

Ecose:
- .pdf
- .jpg