Uporabniki

 

Investitorji

Današnji investitorji želijo biti informirani in prepričani v pravilnost svojih odločitev. Zanje smo pripravili nabor argumentov, ki podajajo odgovore na vprašanja, vezana na izolacijske rešitve. Posebno pozornost namenjamo prihrankom in kriterijem za izbiro materialov ter investicijam v prenovo večstanovanjskih objektov.

Več...

Projektanti

Za vse, ki se pri delu srečujejo z načrtovanjem stavb, smo pripravili nabor uporabnih informacij, od posebne programske opreme KI ENERGIJA 2010 za izračun gradbene fizike in izračun kazalnikov za Energetske izkaznice, do detajlov in pregleda predpisov s tega področja. Vključeno je tudi področje energetske učinkovitosti in nizkoenergijske gradnje.

Več...

Izvajalci

Z vgrajevanjem naših izolacijskih materialov se srečujejo tako izdelovalci kontaktnih ali prezračevanih fasad, kot tudi suhomontažerji, krovci in drugi montažerji. Pri delu se srečujejo s potrebo po poznavanju tehničnih podatkov produktov, detajlov, certifikatov in tudi s potrebo po poznavanju zakonodaje. Natančna navodila za delo z našimi materiali pa lahko dobijo v naših varnostnih listih.

Več...

Trgovci

Trgovci, kot posredniki med nami in izvajalci in investitorji morajo biti o materialih, njihovih karakteristikah in cenah dobro obveščeni. Z obsežno galerijo fotomateriala, namenjenega različnim objavam, želimo olajšati njihovo delo pri pripravi letakov, spletnih objav in podobno.

Več...