Arhitekti

COPY_COPY_COPY_COPY_icon-architect_1.svgARHITEKTI IN PROJEKTANTI

Za vse, ki se pri delu srečujejo z načrtovanjem stavb, smo pripravili pester nabor uporabnih orodij, dokumentov in programov za lažje delo.
V nadaljevanju lahko dostopate do vsebin direktno preko povezav spodaj.

 

dokumenti za arhitekte

DOKUMENTI

Za lažje delo smo za vas pripravili izbor dokumentacije. Na voljo so: Prospekti, Tehnični listi, Varnostni listi, Izjave o lastnostih, Ceniki, Revije, Certifikati in Tehnična navodila za vgradnjo.

Več

 

 

 

 

ORODJA IN PROGRAMI

Za vse, ki se pri delu srečujejo z načrtovanjem stavb, smo pripravili pester nabor uporabnih orodij in programov za lažje delo. Na voljo so: KI ENERGIJA, program za izračun gradbene fizike in kazalnikov za Energetske izkaznice, Detajli, Popisni teksti, BIM knjižnice.

Več

 

 

 

 

test
Virtualni sejem

360˚ VIRTUALNE KONSTRUKCIJE STAVB

Vabimo vas na 360 virtualni sprehod skozi individualno in industrijsko stavbo. Na poti si boste lahko ogledali vse gradbene konstrukcijske sklope, kjer je potrebna izolacija. Ob tem boste lahko videli natančne prereze ter pridobili tudi druge uporabne informacije. Pri  nekaterih konstrukcijskih sklopih pa so na ogled tudi video izvedbe. Na virtualnem sprehodu si oglejte tudi izolacijske rešitve za tehnične izolacije.

Več

NAŠE IZOLACIJSKE REŠITVE – UPORABA

Z vidika energetske učinkovitosti in ugodja bivanja je najpomembneje, da izoliramo celotni zunanji ovoj stavbe – gre za streho, zunanje stene in tla proti terenu. Ko svoja izolacijska pričakovanja razširimo še v notranjost objekta pa se srečamo tudi izolacijo predelnih sten in podnih konstrukcij, ki v večji meri rešujejo tudi prenos hrupa med prostori in nadstropji. Vabimo vas, da si ogledate naše izolacijske rešitve.

Več

 

 

energetske resitve
trajnostni vidik

TRAJNOSTNI VIDIKI

Trajnostna gradnja postaja standard gradnje zato je pomembno, da razumemo, kaj pomeni trajnostna gradnja ter poznamo primerne rešitve. Knauf Insulation kot vodilno podjetje na področju trajnostne gradnje nudi ustrezno dokumentacijo za izkazovanje trajnostnih vidikov naših materialov in rešitev.

Več

 

 

 

 

LASTNOSTI MINERALNE IZOLACIJE Z JOŽETOM

V kratkem videu je Jože demonstriral in dokazoval, da deklarirane lastnosti mineralne izolacije – kamene in steklene volne Knauf Insulation - tudi v praksi držijo. Paropropustnost, negorljivost, toplotna izolativnost, vodoodbojnost in zvočna izolativnost - v dveh minutah boste izvedeli vse. Vabimo vas k ogledu!

 

 

 

23cenik
CENIK od 30. januarja 2023 dalje

Cenik je osnovi dokument vseh naših proizvodov, kjer najdete vse logistične podatke, kode, dimenzije in seveda cene. Ob produktih smo pripravili tudi kratke opise uporab, ki jih lahko za celoten spekter najdete tudi na začetku Cenika.

PROSPEKTI

Bogat nabor prospektne dokumentacije omogoča vam in vašim kupcem izčrpno informacijo o naših rešitvah. Vabimo vas, da si ogledate našo dokumentacijo v skladu z vašimi potrebami in v njej najdete pravo rešitev za vašo stranko.

Prospekti
bela
pozarna varnost

ZAKONODAJNI VIDIKI

Poznavanje zakonodaje je pri načrtovanju stavb ključnega pomena, zato smo za vas pripravili pregled zakonodaje s področja gradnje. Vključeno je tudi področje energetske učinkovitosti, požarne varnosti, nizkoenergijske gradnje in drugo.

Več