Arhitekti

COPY_COPY_COPY_COPY_icon-architect.svgARHITEKTI IN PROJEKTANTI

Za vse, ki se pri delu srečujejo z načrtovanjem stavb, smo pripravili pester nabor uporabnih orodij, dokumentov in programov za lažje delo. V nadaljevanju lahko dostopate do vsebin direktno preko povezav spodaj.

 

DOKUMENTI

Za lažje delo smo za vas pripravili izbor dokumentacije. Na voljo so: Prospekti, Tehnični listi, Varnostni listi, Izjave o lastnostih, Ceniki, Revije, Certifikati in Tehnična navodila za vgradnjo.

Preberite več

 

 

 

 

ORODJA IN PROGRAMI

Za vse, ki se pri delu srečujejo z načrtovanjem stavb, smo pripravili pester nabor uporabnih orodij in programov za lažje delo. Na voljo so: KI ENERGIJA, program za izračun gradbene fizike in kazalnikov za Energetske izkaznice, Detajli, Popisni teksti, BIM knjižnice.

Preberi več

 

 

 

 

test
trajnostni vidik

TRAJNOSTNI VIDIKI

Trajnostna gradnja postaja standard gradnje zato je pomembno, da razumemo, kaj pomeni trajnostna gradnja ter poznamo primerne rešitve. Knauf Insulation kot vodilno podjetje na področju trajnostne gradnje nudi ustrezno dokumentacijo za izkazovanje trajnostnih vidikov naših materialov in rešitev.

Preberi več

 

 

 

 

NAŠE IZOLACIJSKE REŠITVE – UPORABA

Z vidika energetske učinkovitosti in ugodja bivanja je najpomembneje, da izoliramo celotni zunanji ovoj stavbe – gre za streho, zunanje stene in tla proti terenu. Ko svoja izolacijska pričakovanja razširimo še v notranjost objekta pa se srečamo tudi izolacijo predelnih sten in podnih konstrukcij, ki v večji meri rešujejo tudi prenos hrupa med prostori in nadstropji. Vabimo vas, da si ogledate naše izolacijske rešitve.

Preberi več

 

 

energetske resitve
cenik knauf
CENIK

Cenik je osnovi dokument vseh naših proizvodov, kjer najdete vse logistične podatke, kode, dimenzije in seveda cene. Ob produktih smo pripravili tudi kratke opise uporab, ki jih lahko za celoten spekter najdete tudi na začetku Cenika.

PROSPEKTI

Bogat nabor prospektne dokumentacije omogoča vam in vašim kupcem izčrpno informacijo o naših rešitvah. Vabimo vas, da si ogledate našo dokumentacijo v skladu z vašimi potrebami in v njej najdete pravo rešitev za vašo stranko.

prospekti
bela
pozarna varnost

ZAKONODAJNI VIDIKI

Poznavanje zakonodaje je pri načrtovanju stavb ključnega pomena, zato smo za vas pripravili pregled zakonodaje s področja gradnje. Vključeno je tudi področje energetske učinkovitosti, požarne varnosti, nizkoenergijske gradnje in drugo.

Preberite več