Investitorji

investiorji.jpg VSTOPITE V SVET IZOLACIJ

SUPEROVEN VAM PRINAŠA SUPER POPUSTE IN UGODNOSTI

Naročite SUPEROVEN KUPONE in sodelujte v SUPEROVEN NAGRADNEM NATEČAJU.

Več

 

 

superoven
katalog

KAJ IN ZAKAJ IZOLIRATI?

Današnji investitorji želijo biti informirani in prepričani v pravilnost svojih odločitev. Zanje smo pripravili nabor argumentov, ki podajajo odgovore na vprašanja, vezana na izolacijske rešitve. Posebno pozornost namenjamo prihrankom in kriterijem za izbiro materialov ter investicijam v prenovo eno in večstanovanjskih objektov.

Več

 

 

 

ZAKAJ MINERALNA VOLNA?

Izolacijski materiali sicer v prvi vrsti rešujejo problem energetske učinkovitosti stavbe, s pravilno izbiro izolacije pa bomo vzporedno poskrbeli še za celo vrsto izjemno pomembnih bivalnih kriterijev kot so: kakovost zraka v prostoru, akustično ugodje, varnost - zlasti požarna varnost, paropropustnost konstrukcije, trajnostni kriteriji in drugo. Z izbiro mineralne izolacije Knauf Insulation dobite vse našteto in še več!

Več

 

 

Materiuasli

LASTNOSTI MINERALNE IZOLACIJE Z JOŽETOM

V kratkem videu je Jože demonstriral in dokazoval, da deklarirane lastnosti mineralne izolacije – kamene in steklene volne Knauf Insulation - tudi v praksi držijo. Paropropustnost, negorljivost, toplotna izolativnost, vodoodbojnost in zvočna izolativnost - v dveh minutah boste izvedeli vse. Vabimo vas k ogledu!

 

 

 

KAKO IZOLIRATI - UPORABA?

Z vidika energetske učinkovitosti in ugodja bivanja je najpomembneje, da izoliramo celotni zunanji ovoj stavbe – gre za streho, zunanje stene in tla proti terenu. Ko svoja izolacijska pričakovanja razširimo še v notranjost objekta pa se srečamo tudi izolacijo predelnih sten in podnih konstrukcij, ki v večji meri rešujejo tudi prenos hrupa med prostori in nadstropji.

Več

 

NAŠE IZOLACIJSKE REŠITVE – UPORABA
ENERGIJSKI KALKULATOR

Vabimo vas, da si s preprostim orodjem izračunate kakšni so vaši energijski in finančni potenciali za prihranke zaradi vgradnje izolacije. Potrebujete le nekaj osnovnih podatkov o vašem obstoječem objektu in izračun prihrankov dobite v nekaj sekundah.

 

KALKULATOR
PRIHRANKI

PRIHRANKI – ENO IN VEČSTANOVANJSKI OBJEKTI

Osnovni namen izolacije so prav gotovo prihranki. Z vidika posameznika so to finančni prihranki pri stroških za ogrevanje ali hlajenje, z narodnogospodarskega vidika pa gre tudi za manjše povpraševanje po virih energije in manjšo odvisnost od tujih dobaviteljev energije.

Več

 

 

CENIK

V ceniku izdelkov najdete poleg cen izdelkov tudi bistvene tehnične in logistične podatke o proizvodih, kakor tudi osnovni opis izdelkov in uporab.

cenik april