Investitorji

investiorji.jpg VSTOPITE V SVET IZOLACIJ

SUPEROVEN VAM PRINAŠA SUPER POPUSTE IN UGODNOSTI

Naročite SUPEROVEN KUPONE in si pridobite POPUSTE ZA IZOLACIJO

Več

 

 

superoven
katalog

KAJ IN ZAKAJ IZOLIRATI?

Današnji investitorji želijo biti informirani in prepričani v pravilnost svojih odločitev. Zanje smo pripravili nabor argumentov, ki podajajo odgovore na vprašanja, vezana na izolacijske rešitve. Posebno pozornost namenjamo prihrankom in kriterijem za izbiro materialov ter investicijam v prenovo eno in večstanovanjskih objektov.

Več

 

 

 

ZAKAJ MINERALNA VOLNA?

Izolacijski materiali sicer v prvi vrsti rešujejo problem energetske učinkovitosti stavbe, s pravilno izbiro izolacije pa bomo vzporedno poskrbeli še za celo vrsto izjemno pomembnih bivalnih kriterijev kot so: kakovost zraka v prostoru, akustično ugodje, varnost - zlasti požarna varnost, paropropustnost konstrukcije, trajnostni kriteriji in drugo. Z izbiro mineralne izolacije Knauf Insulation dobite vse našteto in še več!

Več

 

 

Materiuasli

LASTNOSTI MINERALNE IZOLACIJE Z JOŽETOM

V kratkem videu je Jože demonstriral in dokazoval, da deklarirane lastnosti mineralne izolacije – kamene in steklene volne Knauf Insulation - tudi v praksi držijo. Paropropustnost, negorljivost, toplotna izolativnost, vodoodbojnost in zvočna izolativnost - v dveh minutah boste izvedeli vse. Vabimo vas k ogledu!

 

 

 

KAKO IZOLIRATI - UPORABA?

Z vidika energetske učinkovitosti in ugodja bivanja je najpomembneje, da izoliramo celotni zunanji ovoj stavbe – gre za streho, zunanje stene in tla proti terenu. Ko svoja izolacijska pričakovanja razširimo še v notranjost objekta pa se srečamo tudi izolacijo predelnih sten in podnih konstrukcij, ki v večji meri rešujejo tudi prenos hrupa med prostori in nadstropji.

Več

 

NAŠE IZOLACIJSKE REŠITVE – UPORABA
ENERGIJSKI KALKULATOR

Vabimo vas, da si s preprostim orodjem izračunate kakšni so vaši energijski in finančni potenciali za prihranke zaradi vgradnje izolacije. Potrebujete le nekaj osnovnih podatkov o vašem obstoječem objektu in izračun prihrankov dobite v nekaj sekundah.

 

KALKULATOR
PRIHRANKI

PRIHRANKI – ENO IN VEČSTANOVANJSKI OBJEKTI

Osnovni namen izolacije so prav gotovo prihranki. Z vidika posameznika so to finančni prihranki pri stroških za ogrevanje ali hlajenje, z narodnogospodarskega vidika pa gre tudi za manjše povpraševanje po virih energije in manjšo odvisnost od tujih dobaviteljev energije.

Več

 

 

CENIK od 30. januarja 2023 dalje

V ceniku izdelkov najdete poleg cen izdelkov tudi bistvene tehnične in logistične podatke o proizvodih, kakor tudi osnovni opis izdelkov in uporab.

23cenik