Izvajalci

izvajalci.jpg IZVAJALCI IN SPECIALIZIRANI GRADITELJI

TEHNIČNA DOKUMENTACIJA

Za lažje delo smo za vas pripravili izbor tehnične dokumentacije, kjer lahkodobite več podatkov o proizvodih in uporabi. Izbirate lahko med tehničnimi in varnostnimi listi, prospekti, ceniki, tehničnimi navodili za vgradnjo in drugo dokumentacijo. Vabimo vas, da si ogledate naše rešitve in si olajšate delo.

Več

 

 

 

NAŠE IZOLACIJSKE REŠITVE – UPORABA

Z vidika energetske učinkovitosti in ugodja bivanja je najpomembneje, da izoliramo celotni zunanji ovoj stavbe – gre za streho, zunanje stene in tla proti terenu. Ko svoja izolacijska pričakovanja razširimo še v notranjost objekta pa se srečamo tudi izolacijo predelnih sten in podnih konstrukcij, ki v večji meri rešujejo tudi prenos hrupa med prostori in nadstropji. Vabimo vas, da si ogledate naše izolacijske rešitve.

Več

 

 

 

NAŠE IZOLACIJSKE REŠITVE – UPORABA

TEHNIČNA NAVODILA ZA VGRADNJO

Prepričani smo, da le pravilna vgradnja daje prave rezultate tekom življenjske dobe objekta. Za glavne in najbolj kompleksne izolacijske rešitve smo pripravili podrobna tehnična navodila za korektno vgradnjo, ki vam bodo olajšala delo in vas postavila med vodilne ponudnike kakovostne izvedbe na trgu.

Več

 

 

 

LASTNOSTI MINERALNE IZOLACIJE Z JOŽETOM

V kratkem videu je Jože demonstriral in dokazoval, da deklarirane lastnosti mineralne izolacije – kamene in steklene volne Knauf Insulation - tudi v praksi držijo. Paropropustnost, negorljivost, toplotna izolativnost, vodoodbojnost in zvočna izolativnost - v dveh minutah boste izvedeli vse. Vabimo vas k ogledu!

 

 

 

CENIK od 30. januarja 2023 dalje

Cenik je osnovi dokument vseh naših proizvodov, kjer najdete vse logistične podatke, kode, dimenzije in seveda cene. Ob produktih smo pripravili tudi kratke opise uporab, ki jih lahko za celoten spekter najdete tudi na začetku Cenika.

23cenik
Prospekti
PROSPEKTI

Bogat nabor prospektne dokumentacije omogoča vam in vašim kupcem izčrpno informacijo o naših rešitvah. Vabimo vas, da si ogledate našo dokumentacijo v skladu z vašimi potrebami in v njej najdete pravo rešitev za vašo stranko.

PREMIUM KLUB

V podjetju Knauf Insulation smo vsestransko aktivni in želimo za naše izvajalce pripraviti čim več uporabnih vsebin, dogodkov in drugih promocijskih aktivnosti. Če ste izvajalec izolacijskih rešitev in če želite biti informirani, si pridobiti dodatne ugodnosti, vstopnice na sejem, obisk na gradbišču ali katero od drugih promocijskih aktivnosti vas vabimo, da se včlanite v naš Premium klub in se pridružite številnim, ki omenjene privilegije že uživajo.

Več

 

 

 

PROGRAM ZVESTOBE

Zvestoba je nekaj, kar na dolgi rok prinaša obojestransko zadovoljstvo ter kakovostno izvedbo. Za vašo zvestobo našim izolacijskim rešitvam vas nagrajujemo v okviru programa zvestobe. Kupujte naše izolacijske materiale, zbirajte točke in ob koncu obračunskega obdobja vas bomo nagradili.

Več