LEGENDA O MINERALNI VOLNI

LEGENDA O MINERALNI VOLNI

 

 

Moc narave

ZA VAS PRESEGAMO MEJE – V IZOLACIJI IN TRŽENJU

Ker se že dolgo zavedamo, da je napredna drugačnost ključ do poslovnega uspeha, je to vodilo našega poslovanja.

Drugačne napredne izolacije podjetja Knauf Insulation presegajo tradicionalni trg izolacijskih materialov, kar nam omogoča prebojna inovacija ECOSE tehnologije naravnih veziv. Naše izolacije proizvajamo po posebnem inovativnem tehnološkem postopku, ki je okolju prijaznejši in je kot tak tudi unikaten.

Z aktivnostmi v našem novem demonstracijsko-izobraževalnem trgu dvigujemo ozaveščenost družbe zlasti z vidika trajnostne gradnje. In nenazadnje se trgu približujemo z drugačnimi pristopi kot so sistematično izobraževanje izvajalcev, trgovcev, investitorjev in tudi terensko svetovanje.

Korak v smeri drugačnosti pa je tudi naša tokratnja kampanja z legendo o mineralni volni.

 

 

 

 

LEGENDA O MINERALNEM OVNU

Robustni mišičnjaki se sredi surove pokrajine z orodjem, ki spominja na orjaški brivnik, lotijo mogočnih ovnov. Apokaliptično vzdušje temačnih barv v trenutku zamenjajo futuristični laboratoriji, kjer se dogajajo znanstveni poskusi.

Vse, kar sledi, je prihodnost, ki je že tu. V oglasu za mineralna volno Knauf Insulation, ki proizvaja vrhunske izolacijske materiale iz kamene in steklene volne, lahko občudujemo umetnost računalniško ustvarjene grafike, s katero prizori dobijo izjemno vizualno razsežnost, ki gledalca popolnoma očarajo.

Zgodba temelji na ustvarjalni predpostavki, da če nam ovce dajo volno, potem moramo mineralno volno dobiti iz kamnitih ovc.

 

 

 

 

Izdelki

NAŠA TEHNOLOGIJA KOT POVEZAVA MED TEORIJO IN PRAKSO

Naši napredni izolacijski materiali zagotavljajo, da ob pravilni vgradnji uporabnik zares lahko tudi v praksi pričakuje učinke, kot jih predvideva teorija. Nemalokrat se namreč zgodi, da nekakovostna izvedba izolacijskega postopka ne izpolni pričakovanj investitorjev in to je tudi razlog, da Knauf Insulation veliko sredstev in časa vlaga v izobraževanje izvajalcev vseh tipov. Zato investitorjem svetujejo, da izberejo šolane izvajalce, ki bodo znali pravilno izvesti postopek izoliranje posameznih gradbenih sklopov in bodo poznali tudi vse ustrezne pripadajoče materiale ko bodo skupaj tvorili kakovostno sistemsko rešitev za fasade, podstrešja, stene in drugo.

Več

 

 

NOVA TEHNOLOGIJA KOT POVEZAVA MED FILMOM IN ANIMACIJO

Največji potencial uporabljene tehnologije je v tem, da zmanjša razkorak med filmom in animacijo. Uporabljajo jo v vseh sodobnih produkcijah, tudi pri seriji Igra prestolov. Domišljijski svet in resničnost sta s tehnologijo CGI neopazno prepletena. Kljub temu da gre za neke vrste animacijo, v filmu vseeno nastopajo igralci, ki jih s pomočjo računalniške tehnologije opremijo z vsemi lastnostmi bitij, ki jih uprizarjajo. Tako dobijo divjo grivo, prazgodovinsko obleko in drugačen videz.V videu si lahko pogledate, kako je potekalo snemanje oglasa, kjer je lepo vidno kateri deli so animirani in kateri igrani. Vabljeni k ogledu!

Video