Nagrajujemo in osrečujemo!

By Knauf Insulation
Marec 09, 2023

Lansko leto smo v nagradnih igrah »FASADA« in »MANSARDA« nagradili in osrečili kar nekaj ljudi.

Če smo natančni, je bilo vseh nagrajencev kar 35! Predstavljamo vam oba glavna nagrajenca.

Glavna nagrajenka nagradne igre »FASADA« je gospa Magda, ki je prejela 150 m2 izolacijskega materiala iz kamene volne Knauf Insulation  FKD-N Thermal.
Nagrada res ni mogla priti v bolj prave roke in v bolj pravem času!

Nagrajenka ob obisku v našem podjetju. Foto: arhiv Knauf Insulation

Tole nam je povedala naša nagrajenka, gospa Magda ob prevzemu nagrade:

»Lansko leto februarja smo začeli z deli na delavnici. Del stavbe je ostal v prvotnem stanju, del stavbe smo porušili in zgradili na novo. V času gradnje sem na spletu opazila, da ima podjetje Knauf  Insulation nagradno igro. Izpolnila sem prijavnico za sodelovanje v nagradi . Kmalu po izpolnitvi so me poklicali iz podjetja, ter mi sporočili, da sem prejemnica prve nagrade in sicer 150 kvadratov  izolacije FKD-N Thermal. Nagrade sem se zelo razveselila, ker je prišla ravno v pravem času. Sedaj je nagrada že vgrajena v stavbo. Ko bo vreme dopuščalo naredimo še zaključni sloj.

Ob tej priliki se še enkrat zahvaljujem podjetju Knauf Insulation za podeljeno nagrado, ki je res prišla ob pravem času!«

Gospa Magda nas je obveščala o tem kako potekajo dela na delavnici in nam pošiljala fotografije. Na spodnji fotografiji je delavnica, že oblečena v modno znamko Knauf Insulation FKD-N Thermal, ki bo prostoru omogočila toplotno in zvočno izolativnosti, paropropustnost, ugodno bivalno klimo in visoko požarno zaščito.

Foto: arhiv nagrajenke

Knauf Insulation FKD-N Thermal so fasadno izolacijske plošče iz kamene volne namenjene za vgradnjo v kontaktnih toplotno izolacijskih fasadnih sistemih.  Plošče odlikuje odlična toplotna prevodnost, priročne dimenzije ter dobre mehanske lastnosti. V prvi vrsti so namenjene energetskim sanacijam starejših objektov, uporabljajo se za toplotno izolacijsko oblogo na eno in več stanovanjskih objektih.

V času nastajanja tega bloga, pa je delavnica dobila še svoj make-up – zaključni sloj – in sedaj zgleda takole: 

Foto: arhiv nagrajenke

Nagrajenki, gospe Magdi in njeni družini, želimo nadvse prijetno delo in ustvarjanje v delavnici!
_________________________________________________________________________

V nagradni igri »MANSARDA«  pa je bil glavni nagrajenec gospod Gašper.
150 m2 Unifit 035
, 2 roli Homeseal LDS 100, 4 x lepilni trak Homeseal LDS Soliplan in 3 x lepilni trak Homeseal LDS Solifit bo dovolj za kvalitetno in pravilno izolacijo mansarde v kateri bo zaživela izredno simpatična mlada družinica.

Produkt Knauf Insulation UNIFIT 035 je izolacijski filc iz mineralne steklene volne, ki se dobavlja v obliki rol standardnih dimenzij. Izdelan je po novi Ecose® tehnologiji z vezivi na bio osnovi in vsebuje več kot 70% recikliranega stekla. 

PREDNOSTI UNIFIT 035

- Visoka požarna zaščita. 
- Odlična toplotna izolativnost. 
- Dobra zvočna izolativnost. 
- Dimenzijska stabilnost izolacije.  
- Enostavna in prijetna za vgradnjo. 
- Izboljšuje kakovost zraka v prostoru.

Nasmejana družina se je pri nas zadržala kar nekaj časa, saj so si z našim tehničnim svetovalcem Rokom v Knauf Insulation Experience Centru podrobno ogledali kako pravilno in učinkovito namestiti izolacijo in na kaj je potrebno biti še posebej pozoren. 

Ob obisku v našem podjetju. Foto: arhiv Knauf Insulation

Ob prevzemu nagrade nam je gospod Gašper povedal tole:

»Najprej se najlepše zahvaljujemo za lep sprejem v vašem podjetju in za vas čas, ki ste ga nam namenili. Izolacijo bomo porabili v naši hiši, ki si jo trenutno urejamo, da bo postala naš dom. Po našem planu bomo vašo nagrado izolacijo porabili letos jeseni, tako da bi moralo biti zaključeno naslednje leto na spomlad. Še enkrat hvala za čudovito nagrado!"

Mladi družinici  želimo nadvse prijetno bivanje v nastajajočem domu! 

 

Vse pa vljudno vabimo, da nas od 22. do 26. marca obiščete na sejmu DOM,

v hali C na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer vas bomo presenetili s popusti in še s čim! 

Za vprašanja in tehnično svetovanje smo vam na voljo  tudi na naslovu: [email protected] in na telefonu 04 5114 105.