Svetovni dan kakovosti

By Anonymous
November 14, 2019

KAKOVOST, NARAVNANA NA ODJEMALCE
PODJETJU KNAUF INSULATION LAHKO ZAUPATE

Večina zna zlahka opredeliti kakovost. Kakovost izdelka se meri z izpolnjevanjem strogih predpisov in doseganjem standardov odličnosti, ki jih vsi razumejo. Vse to velikokrat izkazuje certifikat kakovosti ISO 9001 (kot to velja za Knauf Insulation).

Na tej definiciji kakovosti temelji podjetje Knauf Insulation. To od nas pričakujejo naše stranke, zaradi kakovosti zaupajo našim izdelkom in podjetju kot celoti.

Usmerjeni na kupce

Kakovost je nikoli končana zgodba. Z nenehnimi spremembami v naši panogi se bodo vedno znova porajale priložnosti za izboljšanje kakovosti z boljšim razumevanjem naših strank in njihovih spreminjajočih se potreb.
V podjetju Knauf Insulation to razumemo kot povečanje razumevanja načina, kako naši kupci (in njihovi odjemalci) pojmujejo kakovost.

Naša nova merila se osredotočajo na visoko učinkovitost

Rezultati tega povečanega razumevanja so zelo spodbudni. Odkrili smo načine za izboljšanje definiranja naših izdelkov, zmanjšanje tveganja in izboljšanje učinkovitosti.
Razvili smo nove postopke preskušanja in merila kakovosti, ki presegajo zgolj izpolnjevanje tehničnih zahtev in se bolj  osredotočajo na visoko učinkovitost.
Ustvarili smo nove tehnologije in inovacije za izboljšanje vsakdanjega življenja naših odjemalcev.

Novi načini izboljšanja kakovosti

Konec koncev smo se naučili, da bodo vedno na voljo novi načini za izboljšanje kakovosti.
Mark Thompson, vodja kakovosti in skladnosti izdelkov v skupini Knauf Insulation, pravi: “Danes je naš koncept kakovosti zahtevnejši kot pred desetletjem zaradi nenehnega izboljševanja procesov in tehnologije.
“Kljub temu v središču kakovosti ostaja  zaupanje kot temeljni človeški cilj, ta pa ostaja nespremenjen. V podjetju Knauf Insulation je vsakdanji ključni cilj neprestano graditi zaupanje strank in dosledno izpolnjevanje njihovih pričakovanj in potreb.”