Video
Nova video zgodba
Naše potovanje

Knauf Insulation Slovenija - Naše potovanje. Novi predstavitveni video.

 

challenge
celovite izolacijske rešitve

create
na krilih tradicije

care
gradimo skupnost

KISLO
CELOVITE IZOLACIJSKE REŠITVE
Knauf Insulation Slovenija

Smo največji slovenski proizvajalec izolacijskih materialov in med večjimi slovenskimi izvozniki. Podjetje je s svojo 60-letno tradicijo in hitro rastjo jamstvo za kvaliteto in razvoj. Razpolagamo s koncentracijo znanja, izkušenj in visoko strokovno usposobljenim in motiviranim kadrom.

Več kot 380 zaposlenih
na lokaciji Škofja Loka

120 mio EUR
prometa v letu 2017

100.000 ton proizvedene
kamene volne

Map
RAZVOJ JE NAŠA VIZIJA
Knauf Insulation

Z več kot 5000 zaposlenimi predstavlja Knauf Insulation enega izmed vodilnih, predvsem pa najhitreje rastočih podjetij na področju proizvodnje izolacijskih materialov. Knauf Insulation je v Evropi poznan kot proizvajalec izolacij iz kamene volne, izolacij iz steklene volne ter izolacij iz lesne volne, ki trgu zagotavljajo celovite izolacijske rešitve in uporabnikom prinesejo energijske prihranke, požarno varnost ter akustično zaščito tako v gradbeništvu kot v energetiki in industriji, hkrati pa prispevajo k zmanjševanju porabe energije in manjšemu zvočnemu onesnaževanju okolja.

+ 1,6 mrd EUR
v letu 2016

+ 5000 zaposlenih
v več kot 35 državah

37 proizvodnih obratov
v 15 državah

Skupina Knauf
Skupina Knauf

Družinsko podjetje Knauf je korporacija globalnih dimenzij z osnovno dejavnostjo v proizvodnji sistemskih rešitev na področju suhe gradnje. S širitvijo dejavnosti na področje izolacijskih materialov se je pred desetletji vključilo v globalno zgodbo energijske učinkovitosti in skrbi za naše okolje. Odprtost, podjetnost, ažurnost, kreativnost in inovativnost so podjetniške kompetence, ki korporaciji zagotavljajo nadaljnjo rast in trajnostno prihodnost.

+ 85 let
Izkušenj v gradbeništvu

+ 6,5 mrd EUR
prometa v letu 2016

+ 26.000 zaposlenih
po vsem svetu

vizija
Poslanstvo in vizija

Challenge.Create.Care.

vrednote
Naše vrednote
  • Menschlichkeit - Človečnost
  • Partnerstvo
  • Predanost
  • Podjetnost