ZA BOLJŠI SVET
Knauf Insulation predstavlja svojo novo krovno trajnostno strategijo – ZA BOLJŠI SVET
ZA BOLJŠI SVET

Knauf Insulation predstavlja svojo novo krovno trajnostno strategijo – ZA BOLJŠI SVET, s katero še bolj premišljeno pristopamo k poslovanju na način, da smo posebej pozorni na naš vpliv na ljudi, naše bivanje in planet kot tak.

Video
Nova video zgodba
Naše potovanje

Knauf Insulation Slovenija - Naše potovanje. Novi predstavitveni video.

 

KISLO
CELOVITE IZOLACIJSKE REŠITVE
Knauf Insulation Slovenija

Smo največji slovenski proizvajalec izolacijskih materialov in med večjimi slovenskimi izvozniki. Podjetje je s svojo več kot 60-letno tradicijo in hitro rastjo jamstvo za kvaliteto in razvoj. Razpolagamo s koncentracijo znanja, izkušenj in visoko strokovno usposobljenim in motiviranim kadrom.

Več kot 500 zaposlenih
na lokaciji Škofja Loka

164 mio EUR
prometa v letu 2021

120.000 ton proizvedene
kamene volne

Map
RAZVOJ JE NAŠA VIZIJA
Knauf Insulation

Z več kot 6.000 zaposlenimi predstavlja Knauf Insulation enega izmed vodilnih, predvsem pa najhitreje rastočih podjetij na področju proizvodnje izolacijskih materialov. Knauf Insulation je v Evropi poznan kot proizvajalec izolacij iz kamene volne, izolacij iz steklene volne ter izolacij iz lesne volne, ki trgu zagotavljajo celovite izolacijske rešitve in uporabnikom prinesejo energijske prihranke, požarno varnost ter akustično zaščito tako v gradbeništvu kot v energetiki in industriji, hkrati pa prispevajo k zmanjševanju porabe energije in manjšemu zvočnemu onesnaževanju okolja.

+ 2 mrd EUR
v letu 2021

+ 6.000 zaposlenih
v več kot 40 državah

29 proizvodnih obratov
v 15 državah

Skupina Knauf
Skupina Knauf

Družinsko podjetje Knauf je korporacija globalnih dimenzij z osnovno dejavnostjo v proizvodnji sistemskih rešitev na področju suhe gradnje. S širitvijo dejavnosti na področje izolacijskih materialov se je pred desetletji vključilo v globalno zgodbo energijske učinkovitosti in skrbi za naše okolje. Odprtost, podjetnost, ažurnost, kreativnost in inovativnost so podjetniške kompetence, ki korporaciji zagotavljajo nadaljnjo rast in trajnostno prihodnost.

+ 90 let
Izkušenj v gradbeništvu

+ 12,5 mrd EUR
prometa v letu 2021

+ 45.000 zaposlenih
po vsem svetu

vizija
Poslanstvo in vizija

Challenge.Create.Care.

vrednote
Naše vrednote
  • Menschlichkeit - Človečnost
  • Partnerstvo
  • Predanost
  • Podjetnost