Program KI Energija 2017

Program KI Energija 2017

Spoštovani projektanti arhitekture, strojnih in elektro inštalacij !

Pred vami je povezava do našega novega programa KI Energija 2017, ki se uporablja za izvajanje Pravilnika o učinkoviti rabi energije v stavbah.

Program Vam omogoča celovito obravnavanje objekta, od arhitekturne zasnove, sestave konstrukcij in vseh možnih opcij strojne opreme.

V prvem, gradbenem delu v osnovi ni večjih razlik od že uveljavljene prakse, le da gre pri samem izračunavanju za precej bolj natančno obravnavanje konstrukcije - mesečna metoda.

Novost je obširna baza konkretnih materialov različnih ponudnikov na našem trgu, s čimer je omogočeno zelo enostavno kreiranje konstrukcij in zagotavljanje točnih analiz.

Drugi, strojni del je novost in pomeni potrebo po aktivnem sodelovanju med strojniki in arhitekti. Zasnovan je pregledno in s pomočjo čarovnika pri ogrevanju in topli vodi. Skice pri izborih in analizah rezultatov bodo pri projektiranju prav gotovo v veliko pomoč.

Za pomoč imate v bazi podatkov tudi že vnesen Testni projekt - tipična individualna nizkoenergijska hiša s sončnimi kolektorji in toplotno črpalko.

Pri dosedanjem testiranju in uporabi na večih konkretnih primerih je programska oprema preverjeno zagotovila točne rezultate. Prav tako smo jo že posredovali na neodvisen pregled in verifikacijo.

Za vsa dodatna vprašanja vam je na voljo naša služba tehnične podpore.

Za pomoč pri delu s KI Energija 2017 vam v spodnjem dokumentu odgovarjamo na nekatera pogosta vprašanja (FAQ): KI Energija Pogosto zastavljena vprašanja - FAQ

Za pridobitev programa in zagotavljanje kvalitetnega servisa Vas prosimo, da izpolnjete spodnji prijavni obrazec in poslali vam bomo povezavo za prenos programa.