Program zvestobe

PROGRAM ZVESTOBE


V podjetju Knauf Insulation cenimo vašo zvestobo in jo nagrajujemo.
Za naše zveste IZVAJALCE (krovce, izvajalce suhomontažnih del ter izvajalce kontaktnih fasad) smo pripravili  ON-LINE PROGRAM ZVESTOBE v katerem lahko z nakupi naših proizvodov HITRO in PREPROSTO, preko zbranih točk, pridobite NAGRADO.
Vabimo vas, da s klikom na spodnjo sliko Programa zvestobe 2024 - vstopite v ON-LINE PROGRAM, kjer boste dobili informacije o:

  • POTEKU akcije,
  • PROIZVODIH in TOČKOVANJU
  • NAGRADI ter
  • REGISTRACIJI in PRIJAVI.

 

ON - LINE PROGRAM ZVESTOBE

On - line Program zvestobe je zelo enostaven in pregleden za uporabnika. Z enim klikom dostopate vsi, tako izvajalci suhomontažnih del, kot tudi krovci in izvajalci kontaktnih fasad.

!POMEMBNO! Dodatno lahko pridobite 0,5 točke, če vaše nakupe izolacijskih materialov vnesete v  ON-LINE PROGRAM!


VSTOPITE V ON-LINE PROGRAM ZVESTOBE 2024

Tudi v tem programskem obdobju (od 01.11. 2023 do 31.10. 2024) lahko dodatno pridobite 0,5 točke, če vaše nakupe izolacijskih materialov vnesete v ON-LINE PROGRAM ZVESTOBE, ki je zelo enostaven in uporabniku prijazen. Točke za registracijo in vnos v ON-LINE PROGRAM ZVESTOBE lahko unovčite izključno le ob nakupu materialov iz Programa zvestobe.

Točke za uporabo on-line Programa zvestobe lahko unovčite le ob predpostavki, da ste za nakup izolacij ali folij pridobili najmanj 1 točko.

Kliknite na spodnjo sliko in začnite s prijavo v ON-LINE Program zvestobe 2024Hvala za vaše zaupanje.
 

OGLEJTE SI POSAMEZNE BROŠURE PROGRAMA ZVESTOBE za 2024

BROŠURA FASADA

BROŠURA SUHOMONTAŽA   

BROŠURA TERMOTOP