Trgovci

trgovci.jpg TRGOVCI IN POSREDNIKI

NAŠE IZOLACIJSKE REŠITVE – UPORABA

NAŠE IZOLACIJSKE REŠITVE – UPORABA

Z vidika energetske učinkovitosti in ugodja bivanja je najpomembneje, da izoliramo celotni zunanji ovoj stavbe – gre za streho, zunanje stene in tla proti terenu. Ko svoja izolacijska pričakovanja razširimo še v notranjost objekta pa se srečamo tudi izolacijo predelnih sten in podnih konstrukcij, ki v večji meri rešujejo tudi prenos hrupa med prostori in nadstropji. Vabimo vas, da si ogledate naše izolacijske rešitve.

Več

 

 

PROIZVODI

V naši bogati ponudbi izolacijskih materialov najdete izolacijske materiale iz kamene volne, steklene volne lesne volne in volne za vpihovanje. Na voljo so tudi dodatni materiali za kompletiranje sistemov. V nadaljevanju lahko najdete podrobnejši pregled vseh izdelkov ter njihovih tehničnih in logostičnih karakteristik.

Več

 

 

 

Materiuasli

LASTNOSTI MINERALNE IZOLACIJE Z JOŽETOM

V kratkem videu je Jože demonstriral in dokazoval, da deklarirane lastnosti mineralne izolacije – kamene in steklene volne Knauf Insulation - tudi v praksi držijo. Paropropustnost, negorljivost, toplotna izolativnost, vodoodbojnost in zvočna izolativnost - v dveh minutah boste izvedeli vse. Vabimo vas k ogledu!

 

 

 

23cenik
CENIK od 30. januarja 2023 dalje

Cenik je osnovi dokument vseh naših proizvodov, kjer najdete vse logistične podatke, kode, dimenzije in seveda cene. Ob produktih smo pripravili tudi kratke opise uporab, ki jih lahko za celoten spekter najdete tudi na začetku Cenika.

PROSPEKTI

Bogat nabor prospektne dokumentacije omogoča vam in vašim kupcem izčrpno informacijo o naših rešitvah. Vabimo vas, da si ogledate našo dokumentacijo v skladu z vašimi potrebami in v njej najdete pravo rešitev za vašo stranko.

 

Prospekti
FOTOMATERIAL
FOTOMATERIAL

Za potrebe vaših katalogov, elektronskih medijev, člankov ali drugih priložnosti, ko potrebujete slike naših izdelkov, vgradenj ali referenc, smo pripravili nabor fotomateriala po kategorijah izdelkov in aplikacij. Prosimo vas, da za javne objave navedete tudi vir fotografije. Foto: Arhiv Knauf Insulation.

LOGOTIPI ZA PREVZEM
Logotipi