Ravne strehe

RAVNE STREHE

KNAUF INSULATION Ravne strehe so v sodobni arhitekturi postale nepogrešljive. Zlasti to velja za večje proizvodno poslovne objekte in skladišča, trendi pa jih vse bolj vključujejo tudi na individualne objekte. Prav tako kot izolacija ostalih gradbenih konstrukcij je pomembna tudi izolacija ravnih streh, saj so toplotne izgube skoznje lahko zelo velike. Z vgradnjo izolacijskih materialov iz kamene volne KNAUF INSULATION, bodo te izgube in s tem poraba energije v objektu bistveno manjše.

Ravne strehe

KNAUF INSULATION Plošča za ravne strehe SMARTroof Top (DDP)

Je trda izolacijska plošča, namenjena toplotni, zvočni in požarni zaščiti ravnih streh s podkonstrukcijo iz betona ali iz profilirane pločevine. Pri izvedbi ravne strehe s profilirano pločevino rešuje problem toplotne stabilnosti, pri izvedbi pohodnih streh pa lahko tudi problem udarnega zvoka. Kot podložne plošče pri izolaciji ravnih streh, pri katerih polagamo ploščo za ravne strehe SMARTroof Top, se lahko uporablja plošča za ravne strehe SMARTroof Thermal.

 

KNAUF INSULATION Podložna plošča za ravne strehe SMARTroof Thermal (DDP-RT Thermal)


Je podložna plošča za izolacijo ravnih streh. Namenjena je vgradnji v zatesnjene ravne strehe, vendar izključno v kombinaciji s ploščami za ravne strehe SMARTroof Top Odlikuje jo nekoliko boljša toplotna izolativnost in cenovna ugodnost. V kombinaciji s ploščo za ravne strehe SMARTroof Top je zato idealna rešitev za izolacijo vseh vrst zatesnjenih streh.

ravne-strehe-plosca.jpg

Priporočamo uporabo naslednjih proizvodov