Tehnične izolacije

Vaši strokovnjaki za tehnične izolacije

Kot strokovnjaki za tehnične izolacije razvijamo in proizvajamo energetsko in strukturno optimirane izolacijske proizvode in sisteme za industrijo, HVAC in ladjedelništvo.

Tako lahko zagotovimo pravi proizvod za vsako področje uporabe – z najboljšo možno kombinacijo energetske učinkovitosti, požarne zaščite in zmanjšanja hrupa. Zagotavljamo trajnostne rešitve in podporo naših strokovnjakov za čim bolj učinkovito uporabo naših proizvodov.

Vsi naši proizvodi so certificirani v skladu s področji uporabe in predpisi posameznih držav ter testirani v skladu z veljavnimi standardi v industriji izolacijskih materialov. Izdelani so s pomočjo tehnologije ECOSE in na ta način zagotavljajo trajnostno in uporabnikom prijazno vgradnjo. 

Proizvodni obrat v Novem Marofu, specializiran za tehnične izolacije, je s svojo odlično delujočo mednarodno infrastrukturo srce našega podjetja, z obrati po vsej Evropi pa sočasno poskrbimo za zanesljivo in strankam prijazno dostavo naših izdelkov.

Naši proizvodi izpolnjujejo vse pomembne kriterije za uporabo v zahtevnem okolju tehničnih izolacij.

Segmenti tehničnih izolacij

Power-teK®, Thermo-teK, Sound-teK, Fire-teK  in Sea-teK® proizvodi so namenjeni rešitvam za vse aplikacije v industriji, HVAC in ladjedelništvu. Z uporabo naših izolacijskih materialov iz steklene ali kamene mineralne volne lahko zmanjšate stroške energije celo do 95%.

Več informacij