SISTEMI ZAŠČITE - SafetyPro

SISTEMI ZAŠČITE - SafetyPro

Vsi, ki delajo na višini, morajo biti zavarovani pred padcem. Za to je odgovoren delodajalec in/ali lastnik nepremičnine.
Prav tako je odgovornost arhitekta, da pri načrtovanju stavbe upošteva ustrezne predpise. Sistemi SafetyPro
omogočajo največjo svobodo gibanja in so v skladu z najnovejšimi standardi EU.

safety pro


Predstavljamo vam tri sisteme zaščite SafetyPro: 


SISTEM ZA ZAŠČITO PRED PADCI - SAFETYPRO GREENSEC

SafetyPro greenSec je sistem za zaščito pred padcem za ravne strehe. SafetyPro greenSec je balastno pritrjen na strešne plasti in zagotavlja varnost ljudi, ki delajo na višini ter omogoča prosto gibanje okoli sidrnega stebrička in vzdolž vrvi iz nerjavečega jekla brez prepenjanja.

Oglejte si prospekt z navodili


SISTEM ZA ZAŠČITO PRED PADCI -  SAFETYPRO FIX

SafetyPro fix je sistem za zaščito pred padcem za ravne strehe z osnovno strukturo iz betona, gradbenega lesa ali trapezne pločevine z naklonom do 17 %. Zavarovati je mogoče 1+1 osebo, če je sistem nameščen kot linijski sistem, ki zagotavlja prosto gibanje okoli sidrnega stebrička in vzdolž vrvi iz nerjavečega jekla brez prepenjanja.

 

Oglejte si prospekt z navodili
 

 

SISTEM KOLEKTIVNE ZAŠČITE - SAFETYPRO GUARDRAIL

SafetyPro GuardRail je aluminijasti varnostni ograjni sistem z obtežbo za ravne strehe za kolektivno zaščito pred padci, ki se pritrdi brez preboja strešne membrane. Sistem je optimalen za zavarovanje strešnih vrtov, evakuacijskih in servisnih poti. Pritrditev z obtežbo ne poškoduje strešne konstrukcije ali parapeta. Namestitev pa je hitra in enostavna.

Oglejte si prospekt z navodili