Homeseal LDS folije

HOMESEAL LDS FOLIJE

 V podjetju Knauf Insulation zato nudimo vrsto kakovostnih folij in tesnilnih materialov Homeseal, ki omogočajo izvedbo vrhunskih sistemskih rešitev.

Homeseal folije

Paropropustna sekundarna kritina

FOLIJA KNAUF INSULATION Homeseal LDS 0,04 FIX PLUS


je kakovostna sekundarna kritina, proizvedena iz troslojnega polipropilenskega predenega voala. Uporablja se kot sestavni del zrakotesnega izolacijskega sistema lahkih poševnih streh na zunanji strani izolacijskega materiala. Folija je lahko vgrajena samostojno prek špirovcev ali na lesenih opažih (podeskanih strehah). Folija LDS 0,04 Fix Plus je izredno paropropustna, vodoodbojna in odporna proti trganju, strokovno izvedeni zlepljeni spoji s certificiranimi sistemskimi komponentami pa so visoko odporni tudi proti staranju.

lds
Homeseal

FOLIJA KNAUF INSULATION Homeseal LDS 0,02 UV


je kakovostna paropropustna folija, izdelana iz dvoslojne poliestrske tkanine s poliuretansko vodoodporno vrhnjo plastjo, namenjena nadzoru vodne pare. Uporablja se kot vetrna in dežna zaščita na zunanji strani toplotne izolacije v prezračevanih fasadah. Folija Homeseal LDS 0,02 UV je izredno paropropustna, vodoodbojna, UV-odporna in odporna proti trganju, kemičnim impregnacijam, gnitjem i plesnim, strokovno izvedeni zlepljeni spoji s sistemskimi komponentami (lepilni trak Homeseal LDS VF TAPE) pa so visoko
odporni tudi proti staranju.

Parna zapora – močno parozaporna folija

FOLIJA KNAUF INSULATION Homeseal LDS 100

je specialna polietilenska folija visoke kakovosti z veliko površinsko napetostjo. Kot parozaporni in zrakotesni sloj se uporablja v različnih izolacijskih sistemih, največkrat pa v sistemih lahkih poševnih streh, lahkih zunanjih sten in tal na neogrevanih podstrešjih. Folija je močno parozaporna, zato jo vedno apliciramo na notranji, topli strani izolacije. Folija LDS 100 preprečuje prenos vodne pare prek konstrukcije in zimskem času onemogoča pojav kondenzacije v konstrukciji. Vgradnja folije mora biti vedno izvedena po principu tesnosti – zlepljeni morajo biti vsi spoji, preklopi, preboji.

LDS-100

Parna ovira – delno parozaporna folija

LDS 5

FOLIJA KNAUF INSULATION Homeseal LDS 5

je parna ovira visoke kakovosti, narejena iz dvoslojnega polipropilenskega voala. Uporablja se kot del zrakotesnega izolacijskega sistema lahkih poševnih streh in lahkih zunanjih sten. Folija je delno parozaporna, namenjena vgradnji na notranjo, toplo stran izolacije. Uporabljamo jo takrat, ko imamo na zunanji strani izolacije ustrezno paropropustne materiale, tj. v primerih konstrukcij, ki s svojo sestavo še spadajo med difuzijsko odprte tipe. Folija LDS 5 Silk je zrakotesna in odporna proti trganju.

Priporočamo uporabo naslednjih proizvodov