Homeseal lepilni trakovi LDS

HOMESEAL LEPILNI TRAKOVI LDS

V podjetju Knauf Insulation nudimo vrsto kakovostnih folij in tesnilnih materialov Homeseal, ki omogočajo izvedbo vrhunskih sistemskih rešitev.

Trakovi
LDS Solipan

LEPILNI TRAK Homeseal LDS SOLIPLAN

Je enostranski visokolepilni trak na močni papirni osnovi. Uporabljamo ga za prelepljenje preklopnih spojev trakov folij sekundarne kritine, parne ovire in parne zapore v zrakotesnih izolacijskih sistemih. Druge možne aplikacije in zahteve o primerni kakovosti podlage so navedene v tabeli. Strokovno izvedeni zlepljeni spoji s certificiranimi sistemskimi komponentami so visoko odporni proti staranju in izpolnjujejo zahteve evropskih smernic ETAG 007. Poročilo o preizkusu opredeljuje življenjsko dobo ustrezno zlepljenjih spojev na več kot 50 let.

 

LEPILNI TRAK Homeseal LDS SOLIFIT 1

Je vizredno močan armirani lepilni trak na polietilenski osnovi. Uporabljamo ga za zatesnitev parnih ovir, parnih zapor in sekundarnih kritin na območju prebojev v zrakotesnih izolacijskih sistemih. Odlikujeta ga predvsem velika prožnost in dobra obdelovalnost. Druge možne aplikacije in zahteve o primerni kakovosti podlage so navedene v tabeli. Strokovno izvedeni zlepljeni spoji s certificiranimi sistemskimi komponentami so visoko odporni proti staranju in izpolnjujejo zahteve evropskih smernic ETAG 007. Poročilo o preizkusu opredeljuje življenjsko dobo ustrezno zlepljenjih spojev na več kot 50 let.

Solifit
LDS Solitop

LEPILNI TRAK Homeseal LDS SOLITOP

Je enostranski visokolepilni armirni lepilni trak na polietilenski osnovi. Uporabljamo ga za zatesnitev parnih ovir, parnih zapor in sekundarnih kritin na območju prebojev in preklopov. Homeseal LDS Solitop je posebej primeren za zunanjo uporabo in podlage z nekoliko večjo vsebnostjo vlage, predvsem za energetsko sanacijo poševnih streh z zunanje strani kot sestavni del zrakotesnega izolacijskega sistema Termotop plus.

TESNILNO LEPILNO SREDSTVO Homeseal LDS SOLIMUR

Je elastično tesnilno lepilno sredstvo za zrakotesno tesnjenje in elastično pritrditev različnih vrst folij na grobe ali gladke podlage. Zelo primerno je za trajno tesnjenje parnih ovir in zapor na zaključkih in stikih s sosednjimi gradbenimi elementi, npr. na ometih, betonskih podlagah, lesenih in kovinskih podlagah ... Učinek lepljenja med različnimi materiali vedno preverimo.

 

LDS Solimur
Crni trak

LEPILNI TRAK Homeseal LDS VF TAPE

Je enostranski visokolepilni lepilni trak na poliakrilatni osnovi z visoko UV-odpornostjo. Namenjen je lepljenju in tesnjenju stikov sekundarne paropropustne UV-odporne folije Knauf Insulation Homeseal LDS 0,02 UV. Lahko se uporablja tudi kot lepilni trak za popravila manjših poškodb in pri tesnjenju sekundarne folije z drugimi konstrukcijskimi elementi v prezračevanih fasadah.

Priporočamo uporabo naslednjih proizvodov